Mijn droom

Mijn droom? Pas geleden kreeg ik die vraag weer. Vroeger vreesde ik die vraag altijd omdat mijn droom altijd vaag bleef. Iets met een huis op een strand in een land waar de zon heel vaak schijnt. En dan uit het huis naar de zee en daar stopte het. 

Niet echt een doel waar ik iets mee kon. 

Ik had al een super lieve man en levenspartner. Daar kwamen na een aantal miskramen een paar prachtige kinderen achteraan. Op die gebieden leefde ik mijn droom.

Als het aankwam op werk was het meer een nachtmerrie. En bleef ik maar hangen bij dat huis op het strand. Doordat ik steeds meer elementen van geluk aan mijn leven ging toevoegen werd mijn droom ook steeds concreter. Dat begon echt met zeer kleine stapjes. Op weg naar mijn werk en naar huis podcast luisteren en mezelf aanleren niet meer met mijn werk bezig te zijn. Dat verkorte mijn werkdagen aanzienlijk en kreeg ik meteen voedsel voor mijn geest.

Ik ging een sport doen waar ik van genoot en zorgde ervoor dat dit thuis goed geregeld werd. Dat kostte wat tijd en moeite maar ook dat kreeg ik voor elkaar. Daarna ging ik vaker naar seminars. Het leverde mij op korte termijn niet veel op maar ik kreeg wel inspiratie. Over wat er nog meer mogelijk was in het leven.

Ik begon op het werk meer vrijheid te pakken. Ik liep in de pauzes  naar de supermarkt. Niet gebruikelijk op de plek waar ik werkte. Ik ging wat vaker naar buiten of werkte staand achter mijn bureau.

Toen kwam de dag dat ik mijn ontslag nam. Niet dat ik die aanraad maar ik zag geen andere weg. En zo begon mijn ondernemers avontuur. En iedereen die zegt dat ondernemen het walhalla is, die liegt. Maar ook daar leerde ik en zette ik stappen. En door al die stappen ben ik nu toe aan weer iets nieuws. Ik heb een nieuw bedrijf opgezet die mij weer een stapje dichter brengt naar mijn droom die steeds concreter wordt. Vrouwen inspireren en vooral leren om te gaan doen waarvoor zij op deze wereld zijn. 

En waarom ben ik hier? Wat is mijn superpower? Ik ben een echte teacher, ik ben hier om anderen te onderwijzen. Soms haat ik die rol maar steeds vaker kan ik deze rol  met liefde omarmen. En wat is jouw superpower?

n zijn vel?

Deze blogs automatisch in je mail ontvangen?