Hip & Hoogbegaafd

Speciaal voor hoogbegaafde moeders

Je voelt je anders

Ben jij moeder van een hoogbegaafd kind?
Of herken jij je in wat er over hoogbegaafdheid wordt geschreven?
Weet je diep vanbinnen dat dit misschien ook voor jou geldt?

Herken jij jezelf in het volgende:

Je weet niet wat je wilt.
Je past je al je hele leven zo hard aan dat je niet meer weet wie je zelf bent.
Je bent een geweldige toneelspeler, een goede kameleon.
Je ziet dat je kinderen door dezelfde worsteling gaan als jij zelf had en baalt daarvan.
Je houdt van diepgaande gesprekken.
En ziet er ook graag leuk uit.

Je bent er echt aan toe om te weten wat je nu wilt. Je wil een nieuw doel waar je blij van wordt.

IK WIL MEER WETEN

Ik herken dat helemaal. Ook ik heb jaren en jaren huilend aan de keukentafel gezeten, omdat ik niet wist wat ik wilde. Ik deed veel verschillende opleidingen: van kinderyogadocent tot een marketingstudie. Leuk op dat moment, maar op de langere termijn werd ik er niet echt blij van. Elke twee jaar wisselde ik van baan of functie, waarbij ik me na een half jaar alweer verveelde.
Maar ondanks dit alles durfde ik niet echt een andere weg in te slaan. Aan de ene kant omdat ik geen idee had welke weg mij wel gelukkig zou maken en aan de andere kant omdat ik bang was om de bekende manier los te laten. Want daarvan wist ik hoe het werkte.

Ik zocht een hoogbegaafdencoach, iemand zoals ik. Iemand die houdt van mooie kleding en af en toe make-up. Die het leuk vindt om soms oppervlakkige boeken te lezen. Maar die tegelijkertijd ook van diepgaande gesprekken houdt. Iemand die mij liefdevol kan confronteren en waar ik mezelf voor een deel in kan herkennen. Die coach heb ik niet gevonden.
Wel ben ik anderen mensen gaan volgen. Mensen die me inspireren. Heb ik veel boeken gelezen en heb ik uitgezocht wat voor mij werkte. Wat voor andere hoogbegaafden zou kunnen werken.

Spreekt mijn verhaal je aan? Ben je op zoek naar een coach die je helpt met het bekijken van jouw verleden en heden door een hoogbegaafdenbril? Wil jij je ware talenten vinden en keuzes maken waardoor je weer beter weet wie je bent? Zodat je door kan naar een gelukkiger en succesvol leven?
Omdat ik steeds vaker vragen hierover krijg ben ik een nieuwe website begonnen.

IK WIL MEER WETEN

Vragen?